Tratamente Guinot

Hydradermie - dubla ionizare - 60 min

Este un tratament exclusiv GUINOT de ingrijire, care va permite sa redescoperiti o piele mult mai frumoasa decat a fost ea vreodata inca de la prima aplicare. Unica la nivel mondial, aceasta inovatie majora permite penetrarea rapida si profunda a ingredientilor activi ai tratamentului de ionizare pentru o eficienta exceptionala.

Hydradermie lift – Tratament “Lifting imediat” - 60 min

Aduce o “revolutie de tinerete” redinamizand muschii faciali pentru a le oferi o noua tonicitate si a reintineri tenul prin masaj facial. Este un tratament care trateaza si tonifica pielea si reface trasaturile in profunzime prin stimulare musculara. Muschii isi recapata tonificacitatea, vitalitatea, iar tenul reintinereste in mod spectaculos inca de la primele sedinte

Hydradermie lift yeux – Tratament de lifting al ochilor - 40 min

Stimuleaza in special muschii din jurul ochilor, pentru a-i tonifia si a le conferi fermitate. Chiar de la prima sedinta, ridurile sunt atenuate, cele din coltul ochilor devin mai netede iar ochii au un aspect intinerit.

Aromatic – Tratament de infrumusetare cu uleiuri esentiale - 60 min

GUINOT a extras din natura uleiuri esentiale si concentrate din plante pentru tratamentul sau Aromatic, care are rolul de a reda pielii frumusetea sa naturala. Uleiurile esentiale obtinute din plantele crescute in conditii climaterice insorite, aduc energia exact in piele pentru ca mai apoi sa raspandeasca in toate celulele. Ele aduc stralucire tenului si improspateaza imediat pielea.

Beaute Neuve – Tratament peeling cu efect regenerant - 90 min

Oboseala, stresul sau simpla trecere a timpului contribuie la pierderea luminozitatii. Epiderma isi pierde luminozitatea din cauza stratului de celule deshidratate de la suprafata, reinnoirea celulara se incetineste si, astfel, tenul devine mai tern si congestionat. Un tratament Beaute Neuve va elimina aceste celule si va ajuta tenul sa respire din nou. Reintinerirea celulara este accentuata, iar tenul devine mai frumos si mai radiant.

Liftosome – Tratament de regenerare si lifting - 90 min  

Este un tratament foarte delicat pentru redarea fermitatii si tineretii tenului, datorita ingredientului activ Pro-Collagen Concentrate si a efectului de lifting al mastii Thermolift Mask. Recreeaza tineretea si fermitatea chipului dumneavoastra, stergand urmele trecerii timpului, reda stralucirea si vitalitatea inlaturand urmele de oboseala. 

Lista preturi

Program:

Luni - Sambata: 08.00-20.00
Duminica: 08.00-13.00

Rezervari si informatii:

Andreea Frunza
office@salon-velvet.ro
0233 742 246 / 0740.688.272