Tratamente Academie

Tratamente BASIC (ten sensibil, ten gras, ten normal, ten devitalizat) - 60 min

Sunt tratamente de curatare profunda a tenului, de igiena faciala lunara, in care se folosesc produse din gama HIPO-SENSIBLE. Sunt destinate tuturor tipurilor de ten: ten cu exces de lipide (sebum), ten devitalizat (matur), ten normal si mixt, ten uscat si sensibil. 

Tratament TERMOACTIV - 60 min  

Este specialistul cuperozei. Produsele apartin gamei Hipo-sensibile. Masca are in prima faza un efect vasodilatator (datorita degajarii de caldura) – ceea ce favorizeaza penetrarea activilor in piele, iar in faza a doua un efect vaso-constrictor calmant, reconfortant. 

Tratament COLAGEN - 60 min 

Este un tratament 3 in 1 (fata, ochi, si gat) destinat femeilor care isi doresc un tratament exceptional antiimbatrinire. Confera hidratare intensa si reducerea vizibila a ridurilor chiar de la prima aplicare, efect ce persista in timp. 

Tratament OXIGENANT STIMULANT - 60 min 

Acest tratament compenseaza efectele degradarii epidermei prin stres sau autopoluarea fumatorilor, precum si cele cauzate de factorii de mediu (poluare, UV, infrarosii, aer conditionat). Reduce iritatiile si reactiile cutanate, pielea devenind mult mai fina si mai ferma. 

Tratament PURITATE OPTIMALA - 60 min

Acest tratament, destinat tenului cu exces de lipide, curata in profunzime epiderma, elimina impuritatile si previne secretia de sebum. Pielea este curata si matifiata.

Tratament HIDRATARE OPTIMALA - 60 min

Se executa cu produsele gamei 100% Hidraderm, a caror formula este unica. Concentratul original de mar cu proprietati hidratante naturale restructureaza stratul cornos si functia de bariera a epidermei este reintarita. Epiderma capata noi resurse si capacitatea sa de hidratare este maxima. 

Lista preturi

Program:

Luni - Sambata: 08.00-20.00
Duminica: 08.00-13.00

Rezervari si informatii:

Andreea Frunza
office@salon-velvet.ro
0233 742 246 / 0740.688.272