Impachetari

Pregateste-te pentru o experienta totala a frumusetii din care trupul tau va iesi tonifiat, ferm si fara celulita. Lasa-te rasfatat de maini iscusite si accepta provocarea de a te lasa impachetat , iar pielea ta iti va multimi, respirand improspatata, mai fina si mai elastica.

Impachetari parafango - 90 min

Parafango este un amestec special, compus din namol marin, parafina, oligoelemente şi cafeina.
Tratamentul exfoliaza, hraneste si relaxeaza pielea. Dupa eliminarea toxinelor din piele, aceasta ramane cu un aspect moale si catifelat.

Impachetarea cu parafango detoxifica, exfoliaza, hraneste si relaxeaza pielea. Dupa eliminarea toxinelor din piele aceasta ramane cu un aspect moale si catifelat.  Depunerile de grasime si vergeturile de pe talie, solduri, coapse, genunchi si pulpe pot fi reduse cu ajutorul caldurii si al substantelor naturale din namolul marin. Rezultate: dupa prima sedinta se observa o diminuare a celulitei, pielea devine mult mai fina si mai elastica; vergeturile se amelioreaza dupa 3 sedinte intensiv!

Avantaje:

  • Eliminarea celulitei cu pana la 30% dupa 12/ 14 sedinte intensive
  • Tratarea vergeturilor
  • Tonifierea pielii
  • Intretinerea greutatii corporale
  • Activarea circulatiei sangvine

Impachetari la rece - 45 min

Acest tratament are efecte imediate, inca de la prima sedinta obtinandu-se o reducere a dimensiunilor corpului intre 1 si 4 cm, chiar si 5 cm in talie si solduri. Corpul este pur si simplu remodelat, pielea este ferma si intinsa ca dupa lifting, denivelarile dispar odata cu centimetri in plus. Buna circulatie a sangelui se restabileste in zonele cu probleme, efectul anticelulitic si de pierdere in volum fiind stabilizat. 

Impachetari Thalassalgo  45 min

Nici nu va inchipuiti ce minuni pot face algele marine si cat de rapid va puteti remodela corpul apeland la impachetarile cu Thalassalgo. Este o procedura pentru combaterea celulitei si pentru slabit. Thalassalgo este un tratament natural bazat pe un complex forte de patru alge marine naturale, care se prepara pe loc pentru fiecare client. Efectele excelente se simt dupa primele 2-3 sedinte intensive, iar un program complet duce la scaderea a minim 2 numere la haine! Chiar si dupa terminarea tratamentului acesta inca isi produce efectele timp de 20-25 zile, continuand procesul de slabire si remodelare. 

Tratament termo-reductor

Tratamentul termo-reductor este o noua tehnica de eliminare a lichidelor din tesut, realizandu-se astfel, o mai buna circulatie sangvina la nivelul dermei, o activitate imbunatatita la nivel celular, scaderea in greutate si eliminarea celulitei.
Procedeul este o alternativa la sauna si este recomandat persoanelor care nu suporta temperatura ridicata din sauna.

Avantaje:

  • Accelereaza reducerea greutatii si impiedica depunerea grasimilor in corp
  • Accelereaza lipoliza prin transpiratie pentru a se elibera prin piele
  • Accelereaza metabolismul, elimina oboseala
  • Imbunatateste reactia sistemului imunitar

Lista preturi

Program:

Luni - Sambata: 08.00-22.00

Rezervari si informatii:

Andreea Frunza
office@salon-velvet.ro
0233 742 246 / 0740.688.272