Detalii Servicii Personalizate

Barbatul modern in forma maxima

Barbatul modern acorda foarte mare atentie ingrijirii si aspectului fizic, dar apreciaza si clipele de relaxare. Pe de alta parte, sa nu uitam ca barbatii (grecii si romanii) mergeau la Spa inca din antichitate.

Gent’s Reviving Ritual - 150 minute

Evadeaza din stresul cotidian si ofera-ti cateva momente de relaxare! Experienta Spa debuteaza cu un hidromasaj in Spa Oceana, care relaxeaza musculatura tensionata, continuata cu un scrub corporal pentru indepartarea celulelor moarte si culmineaza cu un masaj relaxant.

Pole Position Treatment - 150 minute

Oamenii de succes stiu ca, din cand in cand, trebuie sa-si “reincarce bateriile” pentru a fi mereu in forma si cu mintea limpede. Incepeti vizita la Spa, in zona umeda, pentru a pregati corpul si pentru a permite ingredientelor active sa patrunda mai usor in piele. Oboseala si tensiunea musculara se vor “topi” sub masajul Deep Tissue.

Experiente Spa in cuplu

Sunt o mie de lucruri romantice pe care le poti face alaturi de partenerul tau, de la cafeaua de dimineata pana la o plimbare cu barca. Dar in categoria lucurilor indiscutabil romantice intra cu siguranta o baie in jacuzzi cu spuma, urmata de o sedinta de masaj. Acest moment se poate transforma intr-o experienta spa de neuitat.

Couples Healing Hot Stone - 60 minute

Relaxare deplina pentru armonie in cuplu. La centrul Velvet Beauty & Spa, acest ritual aparte incanta simturile si ofera buna dispozitie intr-o atmosfera intima. Pentru ca experienta sa fie completa, va oferim un rasfat final cu şampanie si ciocolata.

Arommatic Couple Massage - 60 minute

Un masaj de relaxare in doi completat de o exfoliere a intregului corp cu ingredienti naturali. Masajul va fi mai eficient, pielea mai pregatita, va dura mai mult … si totul se va petrece intr-o camera amenajata pentru o relaxare binevenita.

Petrecerea burlacitelor

Garantam ca va fi un rasfat binevenit pentru o mireasa coplesita de alergatura organizarii unei nunti ca la carte si va fi un prilej minunat pentru o zi intreaga de distractie intre fete, numai buna pentru a marca pasul cel mare.

Un ritual de grup gandit pentru un moment special al fetelor!

Deliciul miresei

1 x masaj aromatic Guinot

Burlacite

5 x MasajChampissage 30 minute

  • Fructe, ciocolata, sampanie, ceai si buna dispozitie din partea casei
  • Pachetul poate fi personalizat in functie de numarul invitatelor si preferintele fiecarui grup in privinta serviciilor incluse. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati in timp util