img alt

Circuite

 

 • Primul circuit începe cu legendara cetate a Neamțului, Mănăstirea Vovidenia și muzeul lui Sadoveanu. După acestea, circuitul continuă cu Mănăstirea Agapia și așezământul monahal, drumul ducând către casa memorială a lui Ioan Creangă de la Humulești. Circuitul se încheie după vizitarea Muzeului Etnografic Neculai Popa din Târpești, cu o cină plină de bunătăți tradiționale la Hanu Ancuței. 
 • În al doilea circuit veți merge să vizitați cel mai mare lac de baraj natural din țară, Lacul Roșu și să admirați Cheile Bicazului, după care vă veți îndrepta spre Izvorul Muntelui unde stă liniștit lacul Izvorul Muntelui, pe malul căruia veți lua masa, la păstrăvărie. Continuând circuitul veți poposi la Mănăstirea Neamțului, nu înainte de a vizita Poiana Largului. La întoarcere, Hanu Ancuței vă va aștepta cu cina caldă și gustoasă.
 • Al treilea circuit vă va duce la Castelul Miclăușeni și, de la acest palat neogotic veți ajunge la Palatul lui Alexandru Ioan Cuza din Ruginoasa (Iași). Circuitul se va încheia cu o degustare de vinuri la Crama Cotnari.
 • Al patrulea circuit vă va plimba de la Mănăstirea Voroneț, la Mănăstirea Sucevița, apoi la Muzeul de Ceramică Neagră marginea și la mina de sare Cacica. Prânzul îl veți servi la Casa Bucovina, iar cina vă va aștepta la Hanu Ancuței la finalul circuitului.
 • Acest circuit va începe cu un drum de 80 de km spre Iași, unde veți face un tur al Capitalei Moldovei,veți vizita Mănăstirea Sfinții Trei Ierarhi, monument ridicat ca necropolă cu o remarcabilă arhitectură bizantină, și Mitropolia Moldovei și a Bucovinei care are o istorie de peste 6 veacuri.
REZERVA ACUM

Fa o rezervare completand formularul de mai jos sau suna la 0722 233 182; 0233 742 600Calitate de 4 stele plus, la pret de 3

Hotel

Bine ati venit la Roman Plaza, un complex hotelier elegant si confortabil care va ofera pachete turistice flexibile, cazare cu stil, bucatarie gourmet si experiente de spa, wellness si divertisment de calitate la preturi avantajoase.
Detalii

Gourmet

Roman Plaza Restaurant va asteapta cu o varietate de meniuri – de la bucataria traditionala romaneasca pana la preparate gourmet internationale cu accente mediteraneene.
Detalii

Spa

Roman Plaza Spa este un loc ideal pentru o scurta evadare din stresul cotidian. Sunteti in cautarea unui tratament specializat, unei forme fizice mai bune sau poate doar a unor momente de relaxare?
Detalii


Recenziile noastre

 


Testimoniale

 • Polite and professional

  Rating only has to do with staff, never actually stayed in this hotel, but I travelled to Roman between Christmas and NYE and after coming from a party I couldn't find any taxi to take me home. It was about 3 a.m. and very cold so I decided to try and knock on the hotel reception area entrance door. In less than 30 seconds there was someone at the door, they were very polite and professional and gave me the number for the taxi company. No strange faces, no unnecessary comments. Some people are still doing their job as they should, apparently.

  Raluca85, Bucharest, Romania

 •  

  Totul la nivel de cinci stele

  Am crezut ca sunt in alta tara! Totul la nivel de cinci stele, cazare, masa, mic dejun, cosmetica, bar etc. Voi reveni cu mare drag! Daca am avea si pe litoral patroni care sa se ocupe precum doamna de la acest hotel, am fi departe cu turismul romanesc!

  Iulian, Baicoi

 • Felicitari inca o data

  Totul a fost Ok. Am fost in multe locatii de 4 stele care nu se ridicau la nivelul Hotelului Roman Plaza. Felicitari inca o data. Ma bucur ca in sfarsit avem si noi in Romania asemenea locatii.

  Iulian, Constanta